[TGE_tge_name] pentru [TGE_beneficiary_official_name]

Sunteți pe cale să faceți o donație către [TGE_tge_name], o organizație română nonprofit pentru [TGE_beneficiary_official_name]. La finalizarea donației, [TGE_tge_name] vă va oferi mai multe informații cu privire la donația efectuată, permițându-vă să beneficiați de deduceri fiscale conform legii. Vă rugăm să rețineți că, prin donarea online, acceptați Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate (vă rugăm să consultați mai jos). Vă mulțumim pentru generozitatea Dvs.!

Donația mea

Donez o dată

sau

Donez lunar

DONAȚIE DEDUCTIBILĂ DIN TAXE

Persoanele juridice, care plătesc taxe în România, dacă sponsorizează ONG-uri înscrise în registrul entităților/unităților de cult, pot beneficia de următoarele avantaje fiscale:
  • sponsorizarea pot fi redusă din impozitul pe profit până la limita de 20% din impozitul datorat, dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri.
  • În cazul microîntreprinderilor sponsorizarea scade din impozitul pe venit până la nivelul valorii reprezentând 20%.

Persoanele fizice române momentan nu beneficiază de avantaje fiscale după donațiile efectuate.

Datele mele

* Câmpuri obligatorii

CONTACTATI-NE

Serviciile noastre legate de donație sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la orice întrebări ați avea.

Pentru a face o donație prin transfer bancar, pentru contribuții mari sau pentru orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați:

Plata mea

Platformă de plată 100% securizată

Confirm plata mea cu cardul bancar

Data de expirare

Codul de securitate se compune din ultimele 3 cifre înscrise pe spatele cardului dvs. bancar

FAC O OFERTĂ

DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Conditii de utilizare
Vă rugăm să rețineți că, prin efectuarea unei donații online, acceptați și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile rețelei Transnational Giving Europe care se aplică tuturor donațiilor făcute prin intermediul platformei online de donații de pe acest site.

Respect pentru confidențialitatea dvs.
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt necesare pentru a finaliza donația. Prin confirmarea acestui formular, vă reamintim că acceptați Politica noastră de confidențialitate.

Vă putem asigura că rețeaua Transnational Giving Europe nu vă va partaja datele în afara [TGE_tge_name], cu excepția cazului în care vă oferă un serviciu, la cererea dumneavoastră sau atunci când acest lucru este impus de lege.

Acest site este 100% sigur
Plata este 100% sigură. Protocolul de criptare SSL asigură confidențialitatea datelor și a informațiilor bancare. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în siguranță.