[TGE_tge_name] a [TGE_beneficiary_donation_name] szolgálatában

Ön most adományozásra készül a Kárpátok Alapítvány-Magyarország részére, egy magyarországi közhasznú szervezet részére, hogy támogassa a/az [TGE_beneficiary_donation_name] nevű szervezetet. Az adományozás befejezésekor a Kárpátok Alapítvány-Magyarország további információkat nyújt Önnek az adományozásról, lehetővé téve, hogy adókedvezményt érvényesítsen az adománya után. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az online adományozással egyúttal elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket és Adatvédelmi Irányelveinket (lásd alább). Köszönjük támogatását!

Támogatásom

Egyszeri adományt adok

ADÓKEDVEZMÉNYES ADOMÁNYOZÁS


Magyarországi társas vállalkozások közhasznú célokat szolgáló adományaik összegének 20%-val csökkenthetik adóalapjukat, tartós adományozás esetén (minimum 3 éven keresztül, legalább évente egyszeri alkalommal történő adományozás esetén) ez akár 40% is lehet.

A magyar személyek jelenleg nem részesülnek adókedvezményekben a magyar adójogszabályok értelmében.

Adataim

* Kötelező mezők

KAPCSOLAT


Állunk rendelkezésére, hogy kérdéseit megválaszoljuk.

Ha átutalással szeretne adományozni, vagy bármilyen egyéb kérdése merülne fel, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni a:

Fizetésem

100%-ban biztonságos fizetési platform

Paypal

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI


Felhasználási feltételek
Kérjük, vegye figyelembe, hogy online adományozással Ön egyúttal elfogadja a Transnational Giving Europe hálózat Altalános Szerződési Feltételeit, amely az ezen a weboldalon található online adakozó platformon keresztül történő adományokra vonatkozik.

Az ön adatainak védelme
Az Ön személyes adatai szükségesek az adományozás véglegesítéséhez. Az űrlap megerősítésével emlékeztetjük, hogy elfogadja Adatvédelmi Irányelveinket.

Biztosítjuk Önt hogy a Transnational Giving Europe hálózat nem osztja meg az Ön adatait a Kárpátok Alapítvány-Magyarországon kívül más személyekkel, kivéve a szolgáltatás nyújtásának részeként, az Ön kérésére, vagy ha törvény előírja.

A 100%-ban biztonságos weboldal
A fizetés 100%-ban biztonságos. Az SSL titkosítási protokoll biztosítja az adatok és banki adatok titkosságát. Az Ön személyes adatait biztonságosan dolgozzuk fel.